Metaregistrar is gespecialiseerd in het bedienen van domeinnaam resellers en heeft vele hosters, agencies en bureaus als klant.

Registreer domeinamen op jouw manier

Gebruik one eenvoudige en moderne control panel om domeinnamen te beheren of te registreren, of automatiseer het via de gestandaardiseerde EPP API. Onze eenvoudige registratieprocessen helpen u om de focus op uw business te houden.

WHITELABEL

Met onze whitelabel oplossing kunt u ons portfolio aan diensten aanbieden aan uw klanten – onder uw eigen merknaam.

BULK TRANSFERS

Metaregistrars geautomatiseerde bulk transfer tool heeft inmiddels al vele honderdduizenden domeinnamen overgezet zonder dat de klant daar hinder van ondervond. Zorgenvrij overzetten vanaf welke registrar dan ook.

LAAGSTE PRIJS

Metaregistrar ondersteunt alle TLDs die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn, voor de laagste prijs. Omdat wij onze domeinnamen direct bij de registries halen kunnen wij u de beste prijzen bieden.

"De samenwerking met Metaregistrar is een win win win
situatie"

Diederik Wennekes

Owner, TransIX

Onze reseller klanten

Domeinnaam

Een one-stop registratieproces, DNSSEC en IPv6 ondersteuning, IDN ondersteuning: Metaregistrar is de perfecte partner voor domeinnaam registratie en beheer.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van grote portfolio’s domeinnamen. Als ICANN-accredited registrar halen wij de domeinnamen direct bij de registry.