Pas toe of leg uit - als overheid moet je voldoen aan de hoogste standaards. Metaregistrar ondersteunt ook de meest recente standaards zodat u niets meer hoeft uit te leggen

Pas toe of leg uit

DNSSEC, DKIM, DMARC, IPv6, SPF, HSTS, dit zijn de standaards waar websites van de overheid tegenwoordig aan moeten voldoen. En zo niet, dan moeten ze uitleggen waarom niet…

Uitleggen is niet meer nodig: bij Metaregistrar kennen we alle standaards en kunnen we u helpen om deze te implementeren in alle onderdelen van uw digitale communicatie.

DNSSEC

DNSSEC is de basis voor veilige websites, veilige e-mail en  versleutelde communicatie. Onze DNSSEC oplossing is eenvoudig te gebruiken en werkt gewoon.

SPF, DMARC, DKIM

Zorgt ervoor dat uw e-mailcommunicatie beveiligd is, zorgt ervoor dat uw e-mails ook aankomen, en niet worden gemarkeerd als spam.

TLS, HTTPS, HSTS

Versleutelt het verkeer dat over het publieke internet wordt gestuurd, en zorgt ervoor dat niemand mee kan kijken in de gegevens.

"Dank voor jullie inspanningen en geduld bij het implementeren van de .FRL extensie"

Martijn Ledegang

Provinsje fryslân

Klanten uit het overheidssegment

Domeinnaam

Een one-stop registratieproces, DNSSEC en IPv6 ondersteuning, IDN ondersteuning: Metaregistrar is de perfecte partner voor domeinnaam registratie en beheer.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van grote portfolio’s domeinnamen. Als ICANN-accredited registrar halen wij de domeinnamen direct bij de registry.