Wij zijn niet zomaar een registrar. We zijn gewend om bedrijven van allerlei grootte te bedienen. Vertrouw uw domeinnaamportfolio met een gerust hart aan ons toe

Wij zijn veilig

Onze infrastructuur is vanaf de grond af gebouwd op beveiliging. Onze systemen voldoen aan de standaards die nodig zijn voor overheidsinstellingen.

Wij lopen voorop

Wij geloven in de kracht van de “long tail” en verkopen dus alle extensies, zelfs de meest exotische. En dat niet alleen, wij beheren zelf ook top-level domeinnamen, dus we snappen hoe het werkt.

Onze tools helpen u om domeinnamen te verkopen

Wij kennen de waarde van uw domeinnaam portfolio. Met onze gespecialiseerde tools kunnen wij ervoor zorgen dat u maximaal rendement haalt uit uw domeinnamen.

Tijdlijn

2010
Metaregistrar is in 2006 ingeschreven als handelsnaam van mijndomein.nl BV. De echte start was echter in 2010, toen Metaregistrar als BV is opgericht. Destijds was het doel om aan Mijndomein een one-stop-shop te bieden voor alle domeinextensies. Metaregistrar zou directe contracten sluiten met de registries en zo de laagste prijs krijgen.
2012
In 2012 hebben we de one-stop-shop uitgebreid met ons eigen registratieplatform. De diensten die zusterbedrijf Mijndomein afnam konden we immers ook best aan andere bedrijven leveren.
2015
Op 2 februari 2015 zijn we live gegaan met de extensie .FRL, aan te vragen door alle registrars wereldwijd. Vanaf september mochten we ook het beheer over de extensie .AMSTERDAM voeren voor de gemeente Amsterdam.
2016
Om nog meer directe accreditaties bij voornamelijk Europese registries te krijgen, kocht Metaregistrar het domeinnaam-portfolio van Networking4all. Door meer centralisatie van domeinnamen en techniek werd ons systeem naar een nieuw niveau getild.
2019
Metaregistrar nam het portfolio van Yourname over en migreerde domeinnamen en hosting naar het eigen platform. Het klantenbestand groeide flink, en er werd een basis gelegd voor nauwe samenwerking met Trans-IX.
2020
In November 2020 gingen we door de grens van 1 miljoen domeinamen heen.
2021 en verder
Metaregistrar loopt voorop bij het implementeren van de nieuwste trends en ontwikkelingen in markt. Daarbij bieden we onze klanten een betrouwbaar platform dat altijd beschikbaar is. Onze focus ligt op eenvoud en automatisering. Wij automatiseren de ingewikkelde taken, zodat onze klanten ze met gemak kunnen uitvoeren.