Wij zijn niet zomaar een registrar. We zijn gewend om bedrijven van allerlei grootte te bedienen. U kunt ons gerust uw domeinnaam portfolio toevertrouwen.

ICANN accredited registrar

Direct van de bron

Onze webinterface is eenvoudig in gebruik en volgens de laatste standaards. Hiermee kunt u uw domeinamen registreren of beheren, maar u kunt ook gebruik maken van onze gestandaardiseerde EPP API. Wij vereenvoudigen de processen zodat u domeinnamen kunt registreren en de focus houdt op uw eigen bedrijfsprocessen.

Portfoliobeheer

Het beheren van een portfolio domeinnamen kan veel werk opleveren. Bij Metaregistrar heeft u alles op 1 plek, zelfs de meest exotische extensies.

Wij kunnen elke grootte van portfolio aan wij doen dit zelfs voor de grootste hostingbedrijven in Nederland.

Hosting

Wij bieden hosting voor elk soort bedrijf. Van een enkele website voor een eenpitter tot een whitelabel hosting platform voor grote hostingbedrijven.

Op dagelijkse basis houden wij tienduizenden websites in de lucht voor onze klanten.

DNS

Elke website heeft DNS nodig. Al onze geregistreerde domeinnamen hebben gratis DNS, maar wij bieden ook premium DNS voor een klein bedrag per maand.

Onze premium DNS oplossing bestaat uit een wereldwijd netwerk van anycast servers.

Dunning

Elk bedrijf heeft onbetaalde facturen. Vertrouw uw facturen aan Metaregistrar toe voor een snelle en eenvoudig aan te passen proces van herinnering.

De API om onbetaalde facturen op de sturen is super eenvoudig. Elk stap in het proces van opvolging kan worden teruggemeld via een eenvoudig aanpasbare callback API.

Premiums and tweedehands domeinnamen

Via ons platform kunt u premium domeinnamen registreren. U ziet eerst de prijs en kunt daarna beslissen om de domeinnaam wel of niet aan te schaffen.

Wij kunnen u ook helpen uw domeinnamen te koop te zetten. Door statussen in te stellen op uw domeinnamen kunt u uw portfolio namen beschermen.

Onze tevreden klanten