Wij zijn niet zomaar een registrar. We zijn gewend om bedrijven van allerlei grootte te bedienen. U kunt ons gerust uw domeinnaam portfolio toevertrouwen.

ICANN accredited registrar

Direct van de bron

Onze webinterface is eenvoudig in gebruik en volgens de laatste standaards. Hiermee kunt u uw domeinamen registreren of beheren, maar u kunt ook gebruik maken van onze gestandaardiseerde EPP API. Wij vereenvoudigen de processen zodat u domeinnamen kunt registreren en de focus houdt op uw eigen bedrijfsprocessen.

Portfoliobeheer

Het beheren van een portfolio domeinnamen kan veel werk opleveren. Bij Metaregistrar heeft u alles op 1 plek, zelfs de meest exotische extensies.

Wij kunnen elke grootte van portfolio aan wij doen dit zelfs voor de grootste hostingbedrijven in Nederland.

Hosting

Onze hostingoplossingen worden op maakt gemaakt voor uw bedrijf. Of u een eenvoudige website wilt hosten, of een klant een uitgebreide hostingoplossing wilt bieden, terwijl u zelf het overzicht houdt. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte VPS oplossingen. Er is altijd wel een oplossing die past bij datgene wat u zoekt.

Bulk transfers

Wij zijn gespecialiseerd in bulktransfers. Ons overzichtelijke transfer tool heeft al vele honderdduizenden domeinnamen verplaatst. We koppelen geautomatiseerd met tientallen registrars, zodat domeinnamen niet van eigenaar wijzigen tijdens de transfer.

Gratis SSL

Bij de hostingoplossingen ontvangt u gratis Let’s Encypt SSL certificaten. Natuurlijk ondersteunen we ook de SSL certificaten van andere partijen, u kunt ze bestellen en koppelen via ons control panel.

Premiums and tweedehands domeinnamen

Via ons platform kunt u premium domeinnamen registreren. U ziet eerst de prijs en kunt daarna beslissen om de domeinnaam wel of niet aan te schaffen.

Wij kunnen u ook helpen uw domeinnamen te koop te zetten. Door statussen in te stellen op uw domeinnamen kunt u uw portfolio namen beschermen.

Onze tevreden klanten